Trabzonlular Yönetimi ,Özbakır´a sahip çıktı

Trabzonlular Yönetimi ,Özbakır´a sahip çıktı

Trabzonlular Yönetimi ,Özbakır´a sahip çıktı

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, basında aleyhine haberler yapıldığını öne sürdüğü AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a destek verdiklerini bildirdi.

Bayrak, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilin çıkar, hak ve menfaatlerinin yanında olduklarını söyledi. Dernek olarak başka hiçbir kurum, kuruluş ya da siyasi kanadın savucuları olmadıklarını anlatan Bayrak, şu sözlerle konuştu ;“Zonguldak’ta yerel yayın yapan yazılı ve görsel basının asli görevinin Zonguldak’ın menfaatleri doğrultusunda doğru, dürüst ve tarafsız yayın yaparak halkı bilgilendirmektir. Maalesef ki bazı yazılı ve görsel yayın yapan basın kuruluşlarının yaklaşık bir yıldır yabancı düşmanlığı ve şövenistlik yaptığı ancak son 2-3 ay içerisinde bu yabancı düşmanlığının had safhaya çıktığı ve seviyesiz bir hal aldığı görülmektedir. Zonguldak ilimizde seçilmiş beş Milletvekili bulunmasına rağmen, bilhassa sürekli malum yayın kuruluşları tarafından özellikle, Ak Parti Zonguldak Milletvekili olan ve Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Sayın Hüseyin Özbakır hakkında ve Zonguldak’a hizmet etmeye çalışan danışmanlarına yönelik bir karalama yıpratma ve itibarsızlaştırma politikası bazı kesimler tarafından güdülmektedir.
Bu yabancı şövenist anlayışı, Zonguldak’ta yaşayan ve artık buranın bir parçası haline gelmiş dış illerden gelen tüm insanlarımıza karşı son zamanlarda tavan yapmıştır. Oysaki biz bu bölgede kız alıp, kız vermiş ve Zonguldak’ı seven ve ilerlemesi için çalışan bir neferiz. Yapılmak istenen yabancı düşmanlığını şiddetle ve esefle kınıyoruz. Zonguldak’ın bu halde kalmasının sebebi kendi menfaatini düşünüp, Zonguldak’ı umursamayan bu Zonguldak düşmanlarıdır.
Sonuç olarak bir olup, beraber olup, kardeş olursak Zonguldak’ımız kazanacaktır. Bu tip ayrıştıran, bölmeye çalışan, insanları birbirine düşüren, yazılı ve görsel basına tüm Zonguldak olarak gereken cevap kesintisiz ve katkısız olarak verilecektir.”

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 14:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammet bayrak
Muhammet bayrak - 8 yıl Önce

ll

SIRADAKİ HABER