Türk Ocağı Başkanından MÜSİAD´a ziyaret

Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz&146;ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türk Ocağı Başkanından MÜSİAD´a ziyaret

Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Yeni göreve seçilen Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret ederek Başkan Salih Yılmaz’a kuruluş felsefelerini anlatıp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Kuruluş felsefelerinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, “Ülkemizin birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Herkes Türkiye’ye sahip çıkmalı. Geçen hafta konuk ettiğimiz Azerbaycan Milletvekilinin de belirttiği gibi Türkiye’nin üzerine oynanan oyunları bozmak için Türkiye’ye sahip çıkılmalı” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnunineyi dile getiren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşmlarının öneminin giderek arttığını belirterek, “Sivil Toplum Kuruluşlarının söylemlerine eskisinden daha fazla değer veriliyor. Ülkemize ve bölgemize katkıda bulunmak için Sivil Toplum Kuruluşlarını güçlü ve diri tutmamız lazım” dedi.

Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’a Türk Ocağınının çıkardığı kitaplardan hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER