Türk Yıldızları, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde…

Türk Yıldızları, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde…

Türk Yıldızları, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde…

27-28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Karadeniz Ereğli’de gösteri uçuşu yapacak olan Türk Yıldızları ekibi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Türk Yıldızları Tim Lideri Yüzbaşı Osman Yığcı, Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Üsteğmen Selim Şensoy ve Basın ve Planlamadan Sorumlu Komutan Kıdemli Başçavuş Celal Erdemir, ilçedeki uçuşun detaylarına ilişkin Başkan Uysal’a ilgili bilgi verdi.

Ereğli sahilinde 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan gösteriyi izleyecekler için toplanma alanı, Amfi Tiyatro ve Sarıkamış Anıtı civarı olarak belirlendi.

Gökyüzündeki Milli Takımımız olarak bilinen Türk yıldızlarıyla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Uysal, sadece Ereğli’yi değil tüm bölge halkını gösteriye davet ederken, gösteri uçuşu ile ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Bu görsel şölenin daha da renklenmesi adına hazırladığımız 25 bin Türk bayrağı gösteri öncesi halkımıza dağıtılacak” dedi.

Türk Yıldızları Tim Lideri Yüzbaşı Osman Yığcı’da, 7 jet uçağının gösteri yapacağını vurgulayarak bu heyecanı Ereğli halkı ile paylaşacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER