Türkiye Cumhuriyetinin 92. yıldönümü Ereğli´de kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyetinin 92. yıldönümü Karadeniz Ereğli’de çelenk sunma töreni ile başladı.

Türkiye Cumhuriyetinin 92. yıldönümü Ereğli´de kutlanıyor

HaberMerkezi-Türkiye Cumhuriyetinin 92. yıldönümü Karadeniz Ereğli’de çelenk sunma töreni ile başladı.

Resmi törenin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği alternatif çelenk sunumu gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla törene devam edildi.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Milletvekili adayı Buket Müftüoğlu, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“ALTERNATİF ÇELENK SUNDULAR”

Resmi törenin ardından CHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Şubesi de alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,Milletvekili Adayı Buket Müftüoğlu, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve dernek üyelerinin katıldığı kalabalık grup Atatürk Anıtı önüne alternatif çelenk sunarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı yeniden okudular.

Alternatif Çelenk sunumunun ardından tören sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER