Türkiye´de 6 başarılı kadından biri seçildi

Ebru bulut göktepe, Ereğli´deki matinenin Türkiye’nin en güzel ,en büyük Matinesi olduğunu vurguladı.

Türkiye´de 6 başarılı kadından biri seçildi


Çalışanları ve serbest girişimcileri ile karşılıklı güvene ve kazanma prensibine dayalı çok katlı pazarlama ağı olan Piaffnetworking’te Türkiye’de 6 kadından biri seçilen Ebru Bulut Göktepe, “Hayatın bizlere sunduğu en büyük ödül, buna değecek bir işte çalışma şansıdır. Ev hanımı, öğrenci, işyeri sahibi, işçi, banka çalışanı, devlet memuru, öğretmen, hangi meslekten, yaştan, şehirden olursanız olun esnek bir iş modeli ile keyifli gelir elde etmeyi hak ediyorsunuz” dedi.

20 yaşında Networking işine başlayarak, Yaptığı başarılı işlerden dolayı Zonguldak’a İl müdürü olarak atanan Ebru Bulut Göktepe ,geçtiğimiz günlerde firmanın Kdz. Ereğli’de ücretsiz olarak kadınlar matinesi düzenlediğini ve bu kadınlar matinesinin Türkiye’nin en güzel ,en büyük Matinesi olduğunu vurguladı.

Ev hanımlarına destek projesi kapsamında bundan sonraki hedeflerinin Ereğli’li hanımlara hem matine, hem de eğlence ortamı sağlayarak, onların iş şartlarını daha çok genişletmek adına eşlerine çok fazla sırtlarını dayamadan kendi kazançları ile nasıl geçinebileceklerini görmelerini amaçladıklarını, bunun için çalışmalar yaptıklarını belirten Göktepe şunları söyledi; “20 Yaşında networking işine başladım, Yaklaşık 5 yıl bu işlerle uğraştım, şu an 30 yaşındayım ve çok iyi bir firmada lider olarak çalışmaktayım. İl müdürü olarak Zonguldak’a atandım, yaptığım başarılı projelerden dolayı firma bunu çok beğendi ve Zonguldak Kdz. Ereğli’ye, Ereğli’li hanımlara büyük ücretsiz matine vermeye geldi. Biliyoruz ki çevremizde böyle işler nasıl olur, ücretli olur. Fakat ben Türkiye’de firmada 6 başarılı kadından biri seçildiğim için firma buraya ücretsiz geldi. Daha sonra matinemizi güzel bir şekilde organize ederek, Ereğli’li bayanlara ücretsiz bir matine verdik, firma bol hediyelerle geldi ve Türkiye’de en güzel ve en büyük matinenin Ereğli’ de yapıldığını belirtti. Daha sonra firma bütün Ereğli’li hanımlara ücretsiz bir şekilde hediyeler dağıttı. Yarışmalar yaptık, yarışmalar sonucunda hepsine bol hediyeler verildi ve gelen kişilerin talebi çok fazla olduğu için tekrar istediler. Firma da yapılan bu organizasyondan çok memnun kaldı ve Ereğli’de yapılan bu matineyi Türkiye’de yapılan en büyük matine seçtiği için tekrardan aralık ayında buraya gelmeyi düşünüyorlar. Ben böyle bir proje yaptım, aslında bu projenin üstüne çalışıyorum. Bu benim için bir proje oldu. Kadınlar matinesi adı altında ev hanımlarına destek bir proje çizmek istedim, bu desteğe’ de çalıştığım şirket katkıda bulunuyor ve bana destek veriyor. Tabi bu nasıl yürüyor, benim verdiğim başarı ile yürüyor, ben bunda başarılı oluyorum, firmada bana destek olarak ev hanımlarına destek projeme destek veriyor. Böyle ev hanımına destek projemize herkesi bekleriz, bütün hanımlar buyursun gelsinler, hiç kimse hiçbir şekilde evde oturarak para kazanamaz, ben bu küçücük bilgisayardan, bu masadan inanın milyonlar kazanıyorum, onlarda buyursun gelsin kazansınlar” dedi.

Göktepe, bundan sonraki hedefinin Ereğli’li hanımlara hem matine , Hem eğlence ,hem de onları ev hanımı bayanların iş şartlarında daha çok genişletmek adına, yani eşlerine çok fazla sırtlarını dayamadan kendi kazançları ile nasıl geçinebileceklerini görmeleri gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 08:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
nur arslan
nur arslan - 9 yıl Önce

Helal olsun ebru hanım her yaptığınız iş başarılı genç yaşta başarılı olmak muhteşem bir duygu olsa gerek.

emine korkmaz
emine korkmaz - 9 yıl Önce

Ebru hanımın matinesine arkadaşımın bizleri davet etmesiyle gittik.Görünce şaşırdım. Çok genç olması dikkatimi çekti matineyi o kadar güzel yönetti ki hayran kaldık.ilk defa orda tanıdım ve koca bir orduyu yönetir çok başarılıydı ve eğlendik. Yapmış olduğu projesi biz kadinlar için çok iyi oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz iyi ki Ereglidee...

Ebru Bulut Göktepe
Ebru Bulut Göktepe - 9 yıl Önce

Çok teşekkür ederim sizler var oldukça bende varım ev hanımları olarak her zaman hep beraber el ele bilek bileğe.

EBRU BULUT GÖKTEPE
EBRU BULUT GÖKTEPE - 9 yıl Önce

http://www.piaffnetworking.com/u-9022 sizde evden para kazanmayı istermisiniz face den zonguldak il müdürü profil adı ile ekleyebilir bilgi alabilirsiniz

onur
onur - 6 yıl Önce

harikasınız

SIRADAKİ HABER