Turpçu,Kazanan CHP olmuştur

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu,8 Martta gerçekleştirilen eğilim yoklamasında kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getirerek, kendisine destek veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti.

Turpçu,Kazanan CHP olmuştur

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu,8 Martta gerçekleştirilen eğilim yoklamasında kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu dile getirerek, kendisine destek veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti.

Birbirinden değerli 16 adayın dostça yarıştığı bir seçim dönemi yaşandığını dile getiren Turpçu şunları söyledi; “Milletvekili adaylarımızı belirlemek için tüm üyelerin katılımıyla yaptığımız önseçim sona erdi. Öncelikle kazananın partimiz olduğunu belirterek isterim. Son derece güzel bir seçim dönemi yaşadık. Birbirinden değerli 16 aday dostça bir yarış yaptı. Sağduyusuna her zaman güvendiğim parti üyelerimiz tercihlerini şahsımdan yana kullanarak, bana, iktidara yürüyen kadro içinde yer almak gibi son derece onurlu bir görev verdi. Omuzlarımdaki yük artık daha ağır, Uzun yıllardır AKP egemenliği altında kalan Türkiye artık yoruldu. Tarih CHP’yi göreve çağırıyor. Önseçim kampanyası boyunca temas ettiğim partili, partisiz yurttaşlardan bunun işaretini de aldım. Bu doğrultu da çalışmalarımı artırarak sürdürmenin bir yurttaşlık borcu olduğunu düşünüyorum.

“ÜLKENİN AKP İKTİDARINA DAHA FAZLA TAHAMMÜL EDECEK GÜCÜ YOKTUR”

Bana oy veren, vermeyen tüm CHP’li dostlarımı halktan yana bir iktidarla ülkeyi tanıştırmak için göreve davet ediyorum. Yolsuzluğu, yoksulluğu sona erdirmek, emeğiyle geçinen herkesi insanca yaşam düzeyine çıkarmak, bilimsel tüm gerçeklere aykırı akla zarar projelerle doğası talan edilen Türkiye’yi doğru politikalarla imar etmek, emeğin baş kaldıran kenti diye sağ iktidarlarca cezalandırılan Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldırmak için hepimize görev düşüyor. Tüm sosyal demokratlara sesleniyorum, gün aydınlık bir Türkiye’yi kurmak için amasız fakatsız birlik olma günüdür. Ülkenin AKP iktidarına daha fazla tahammül edecek gücü yoktur.

“15 ARKADAŞIMA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Önseçimde beraber yarıştığım 15 arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çabalarıyla partimize büyük bir dinamizm kazandırdılar. Bu durum kesinlikle sandıklara da yansıyacaktır. Birilerinin dayattığı değil, kendi belirlediği adaylarla seçime giden üyelerimiz, çok daha büyük bir şevkle çalışarak partimizi iktidara taşıyacaktır. Önseçime katılan arkadaşlarımın bilmesini isterim ki bu yarışın kaybedeni yoktur. Görüş ve önerilerini hep dikkate alacak, her daim hizmetlerinde olacağım. İlçe ve beldelerdeki tüm üyelerimize kucak dolusu sevgi yolluyorum. Mecliste kendi seslerinin yankılanacağından hiçbirinin en küçük şüphesi olmasın. Bize yarışma, kendimizi ifade etme olanağı tanıyan genel merkezimize, çalışmalarımızı büyük bir özveri ile takip edip, sesimizin herkesçe duyulmasını sağlayan değerli basın mensuplarına da saygılar ediyor, herkesi aydınlık bir Türkiye’ye doğru yaptığımız ışıklı yürüyüşte kol kola girmeye çağırıyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER