Tutuklandılar

Tutuklandılar

Tutuklandılar

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro amirliği ekipleri, uzun süredir teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından Hatip Caddesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda S.N, M.B, S.T ve H.K göz altına alınırken, şahısların üzerlerinde yapılan aramada yaklaşık 200 gram sentetik uyuşturucu madde (BONZAİ) ele geçirildi. Göz altına alınan 4 kişi ifadeleri için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Alınan ifadeler doğrultusunda S.T ve H.K ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. S.N ve M.B ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen S.N ve M.B, mahkeme heyeti tarafından uyuşturucu kullandıkları ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

4 MAYISTA DA GÖZ ALTINA ALINMIŞTI

Tutuklanan zanlılardan S.N., 4 Mayıs tarihinde düzenlene uyuşturucu operasyonunda göz altına alınmış, ancak çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

35 KİŞİ TUTUKLANDI

Diğer yandan İlçe emniyet müdürlüğünce son bir yıl içerisinde uyuşturucu ile yapılan mücadelede, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 35 kişinin yakalandığı, yakalanan 35 kişinin çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER