TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ
gundemeregli.com-Zonguldak’ta, ayrı yaşadığı eşini, kayınvalidesi ve üvey kayınpederini öldüren Hüseyin G.’nin İstanbul’daki hastanede tedavi görmesi nedeniyle tutukluluk halinin devamı ve sonraki duruşmada hazır edilmesine karar verildi.
Zonguldak’ta dört ay önce meydana gelen olayda, 3’er kez müebbet istemiyle hakkında dava açılan Hüseyin G.’nin 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasına kızları ve öldürdüğü üvey kayınpederinin oğlu katıldı. Tutuklu sanık Hüseyin G., İstanbul’daki hastanede tedavi görmesi nedeniyle duruşmaya katılmadı.
Öldürülen Salih Bostancı’nın oğlu Siyami Bostancı da davaya katılmak istediğini belirtti. Bostancı, olayla alakası olmadığını ifade ederek şöyle dedi:
“Olaydan önce ablam telefon açmıştı. Sıkıntılar olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben babamı aradım. O da Hüseyin G. ve eşi arasında sıkıntı yaşandığını ancak sıkıntıları çözdüklerini söyleyip köye gelmeme gerek olmadığını söyledi. Tutuklu sanıktan şikayetçiyim.”
Duruşmada, sanığın hangi sebeple hastaneye sevk edildiğine dair raporların istenmesine, delil durumu, kaçma şüphesi nedeniyle tutukluluk halinin devamı ve bir sonraki duruşmada hazır edilmesiyle ilgili yazı yazılmasına karar verildi.
Duruşma 6 Ağustos 2014 tarihine ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER