Tutukluluk hallerinin devamına karar verildi

Aralarında çıkan kavgada bir kişiyi yaşamını tehlikeye sokacak şekilde yaralama olayının sanıkları Günhan D., Faruk Ö. ve Levent Ç.’nin yargılanmasına devam edildi.

Tutukluluk hallerinin devamına karar verildi
Zonguldak’ta aralarında çıkan kavgada bir kişiyi yaşamını tehlikeye sokacak şekilde yaralama olayının sanıkları Günhan D., Faruk Ö. ve Levent Ç.’nin yargılanmasına devam edildi. 

Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Günhan D., Faruk Ö. ve Levent Ç. ile, tutuksuz sanıklar Onur D., Gökhan D., Ufuk F. ve Levent T. ile sanıkların yakınları katıldı.

İddialara göre 2014 yılının Ağustos ayında meydana gelen olayda, Günhan D.’nin eski kız arkadaşıyla Yasin Umut Şahin’in arkadaş olması sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tornavidaların kullanıldığı kavgada Yasin Umut Şahin´in, “vücudunun çeşitli yerlerinde birçok kesici-delici alet yaralanması meydana geldiği ve basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek, yaşamını tehlikeye sokacak ve vücudunda hayati fonksiyonlarını ağır derecede etkileyen kemik kırığı meydana gelecek şekilde” yaralandığı belirlendi.

Yargılama sürecinde ise Şahin’in yaralanması sonucunda konuşamaması ve kendisini ifade edememesi üzerine ifadesi alınamadı. Mahkeme heyeti, üç sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmayı da erteledi.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER