Ulupınar, durmak yok yola devam...

Ulupınar, durmak yok yola devam...

Ulupınar, durmak yok yola devam...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR, partisinin Çaycuma ilçeteşkilatını ve Nebioğlu beldesini ziyaretinde vatandaşlarla bir arayagelerek incelemelerde bulundu.

Ulupınar, Çaycuma ve Nebioğlunda vatandaşlarla bir araya geldi.Muhtarların ve bölge insanının sorunlarını dinledi. Sorunların çözümünoktasında kurumlarla görüşen Ulupınar AK Partinin ve kendilerinin her zamanmilletin yanında olduğunu, onlar için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarınıifade etti.

Ulupınar, ilk önce Çaycuma AKParti İlçe binasında AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, partiteşkilatı üyeleri ve vatandaşları ziyaret etti. Parti binasında vatandaşlarıdinleyen Milletvekili Ulupınar, taleplerle ilgili kurumlarla görüşerek vatandaşlarayardımcı oldu. Buradan Teşkilat üyeleri ile birlikte Çaycuma gemicilerMahallesi Muhtarı Mehmet Deniz’i ziyaret ederek Muhtarın Gemiciler İlkokulu ileilgili talebini aldı. Teşkilat üyeleri ile birlikte Nebioğlu Beldesine geçti.Burada Belde Başkanı Ertan Aydoğan ve yoğun bir kalabalık kendisini karşıladı.Belde sakinleri ile sohbet eden Ulupınar vatandaşların taleplerinidinledi. Belde sakinleri NebioğluBeldesinde yapımı tamamlanan çok programlı lisenin sağlık meslek lisesinedönüştürülmesi ve lisenin yanına yurt yapılması talebini Ulupınar’a iletti.Ulupınar konu ile ilgili gerekli görüşmelerin yapılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER