Ulupınar genel merkez´den açıklama yaptı

Ulupınar genel merkez´den açıklama yaptı

Ulupınar genel merkez´den açıklama yaptı

AK Parti ZonguldakMilletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti nin 15. kuruluş yıldönümünü ile ilgili AKParti Genel Merkezinde açıklama yaptı.Ulupınar; Kuruluşundanitibaren içinde bulunduğum partimin yeni yaşını kutluyor daha nice 15 seneleribirlik ve beraberlik içinde kutlamayı Rabbimden niyaz ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanönderliğinde 15 sene önce 2001yılında kurulan partimiz 15 senede milletinteveccühü ile devamlı iktidarda kalarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş birbaşarıya imza atmıştır. Her zaman 79 milyonun partisi olduk. Hiçbir zaman küçükhesap peşinde koşmadık. Nerede ve ne şekilde olursa olsun daima Hakka vemillete hizmet ettik. Milletimizde sağolsun bu yolda bizleri yalnız bırakmadıve hep tam destek verdi. Bunu 17-25 Aralık darbe girişiminde, 6-7 Ekimolaylarında ve en sonunda da 15 Temmuz akşamı hainlere, darbeci müsvettelerinedarbe yaparak partimize, bizlere, iktidarımıza desteklerini göstererek birlik,beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdi.
Sayın Başbakanımızın konuşmasında dediği gibi partiolarak bugüne kadar bütün toplumu, 79 milyonu kucaklayan bir siyasetbenimsedik. AK Parti Milletle birlikte meydanı vatan hainlere bırakmadı.İnşallah milletimizin desteğiyle birlik veberaberlik şuuru içinde 2023 hedefimizi de gerçekleştireceğiz.Partimizin yeni yaşını bir kez daha kutlarkenmilletimize ve ülkemize nice AK seneler diliyor, saygılar sunuyorum.Durmak yok yola devam.İfadelerine değindi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER