Ulupınar, Kastamonular Derneği ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Kastamonulular Derneği Başkan ve yönetimi ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Ulupınar, Kastamonular Derneği ile kahvaltıda buluştu
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Kastamonulular Derneği Başkan ve yönetimi ile birlikte kahvaltıda buluştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve ilçe teşkilatı ile birlikte Kastamonulular Derneği başkan ve yönetimi ile birlikte kahvaltıda buluştu. Sorun ve sıkıntıların görüşüldüğü toplantıda konuşan Zonguldak Kastamonulular Derneği Başkanı Bahaddin Şenol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kastamonulular derneğine geldikleri zaman kendilerini evlerinde hissettiklerini ifade ederek “Kastamonulular Derneğine geldiğimiz zaman kendimizi evimizde hissediyoruz. Zaman zaman sizlerle değişik programlarda bir araya geliyoruz. Faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz. Seçim öncesi iki defa ziyaret gerçekleştirmiştik. Birçok arkadaşımız bizlere destek verdi. Bu anlamda teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Sizin vermiş olduğunuz bu güçle biz burada milletvekili sayımızı arttırdık ve Ak parti Türkiye’de tek başına iktidar yaptık. Burada her verilen oyun değeri çok büyüktür. Bu anlamda bu gücü hem sizlerden hem Zonguldak halkından alarak Zonguldak halkına hizmet etmek anlamında vekillerimizle meclis boyutunda Zonguldak’a yapılacak hizmetleri yakında takip ediyoruz. Birçok hizmetimiz hayata geçti devam eden projelerimiz var. Bunları da hayata geçirmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz” dedi.
Bütçe görüşmelerinin ardından Zonguldak ziyaretlerine başladıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Bütçe görüşmeleri tamamlandı hemen memleketimize geldik. Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen Türkiye bütçesi 570 milyardır. Bu da ülkemize milletimize hayırlı olsun. Şimdi yatırımlar, hak edişler, ihaleler yapılacak. Topyekûn bir ülkenin kalkınması noktasında hizmetler gerçekleştirilecek. Bu katma değer ve istihdamda oluşturacak. Aynı zamanda savunma sanayi, milli eğitim, sağlık bütün harcamalar buradan karşılanacak. Bunun için çok yoğun bir mesai gerçekleştirildi. Ondan sonra memleketimize gelerek biz dizi ziyaretlerde bulunduk. Bu dönem genel merkezden görev istemedim ama genel merkez bir görev verdi. O görev gereği Doğu Karadeniz bölgesinde bölge koordinatörlüğüm var. Önümüzdeki dönemlerde Doğu Karadeniz’e gitmem gerekiyor. Samsun’dan Iğdır’a kadar. Geçen dönem Plan Bütçe komisyonundaydım bu dönem talep etmedim. Dilekçe komisyonundayım. Bu komisyon çok toplanan bir komisyon değil o yüzden Zonguldak’ta daha fazla zaman geçirmek istiyorum. Vatandaşlarımızla daha çok beraber olmak istiyorum. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bir yandan mülteci meselesi bir yandan terör meselesi bunlarla mücadele ediyoruz gayret gösteriyoruz. Allah razı olsun vatandaşlarımız yanımızda bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından program görüş alışverişinin ardından sonra erdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER