Ulupınar, sizler için TBMM’deyiz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM’ inde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Ulupınar, sizler için TBMM’deyiz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM’ inde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Zonguldak ilinden gelen Belediye Başkanlarının ve vatandaşların talepleriyle bizzat ilgilenerek, ilgili kurumlara ziyaretler düzenliyor. TBMM’inde ki yoğun bütçe görüşmelerine rağmen hafta boyunca Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Kandilli Belediye Başkanı İsmail Aydın, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AKP Devrek, Çaycuma, Kdz. Ereğli, Gökçebey İlçe Başkanları, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli ve Devrek Köy muhtarları, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ve Çaycuma Köy Muhtarları, ZONSİAD Başkanı Halil İbrahim Ece ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonulular Dernek Bşk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Kilimli İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve vatandaşlarımızı makamında ağırladı.

Ziyaretler İle ilgili açıklama yapan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bizi ziyarete gelen misafirlerimiz ile tek tek ilgileniyor, taleplerini dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizler Milletvekilleri olarak Zonguldaklı Hemşerilerimiz için TBMM’indeyiz. Her zaman hemşerilerimizin, Belediye Başkanlarımızın yanındayız. Zonguldak ilimiz için buradayız.

ULUPINAR, 2B SORUNUNU MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL’A AKTARDI

AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Tepebaşı, Yeni Mahalle ve İnağzı mahallelerinde yaşayan mahalle sakinlerini mağdur eden 2b sorununu Maliye Bakanı Naci Ağbal’a iletti.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklama da; Zonguldak’tan ziyaretimize gelen Kemal Aydın Ve Aslan çevik ile birlikte 2B sorununun çözülmesi için daha öncede girişimlerimiz olmuştu. Tepebaşı, yeşil Mahi ve İnağzı mahallelerinde emlak değerlerini bir miktar düşürülmesini sağladık. Ama bu yeterli değil. Daha da indirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Zonguldak Belediyesinin 2010-2013 emlak değerlerinin Tepebaşı Mah. Yeşil Mah. Yeni Mah. Ve İnağzı Mahallelerinde 12,00 TL’ dan 800,00 TL ‘sına çıkarılması sonucu bu mahallelerde oturan mahalle sakinlerinin taşınmazlarını satın almak istediklerinde, 2B kapsamındaki arazilerin satışına ilişkin kanunun emlak değerinin altında raiç bedel belirlenemez hükmünün olması nedeniyle, taşınmazlarını satın alamamaktadırlar.

Zonguldak Belediyesinin 2014-2017 tarihleri arasında ilgili mahallelerde uygulanmak üzere belirlemiş olduğu emlak değeri üzerinden satışların yapılması ve mağdur olan mahalle sakinlerinin bu haktan yararlanması konusunu Maliye Bakanımız Naci Ağbal’a ilettik. Bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER