Ulupınarı´ı ziyaret ettiler

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ın çeşitli yerlerinden gelen misafirlerini ağırladı.

Ulupınarı´ı ziyaret ettiler

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ın çeşitli yerlerinden gelen misafirlerini ağırladı.

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VE ÜYELERİNDEN ULUPINAR’A ZİYARET

Zonguldak AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan, Gençlik Kolları Teşkilat üyeleri Erkan Ören, Berat Gülay, Benhur Özüpek, Bekir Ünal, Murat İnce, Şevki Yılmaz ve Cevdet Yılmaz’dan oluşan heyet Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret etti. Ziyarette; Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan’ın göreve geldiği günden beri yapmış olduğu çalışmalar, Zonguldak’ta yaşanan sorunların durum değerlendirmeleri yapılırken, bir diğer önemli konuda önümüzdeki yıl yapılacak olan Genel Seçim çalışmaları oldu. Zonguldak AK Parti Gençlik Kolları, Zonguldak Milletvekili Ulupınar için yaptırdığı porteyi hediye etti. Ulupınar, Gençlik Kollarının ziyareti sonrasında yaptığı açıklamasında; Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kendisinin portresi içinde ayrıca teşekkür etti.

AK PARTİ DEVREK İLÇE BAŞKANI VE TAŞKİLAT ÜYELERİNİN ZİYARETİ

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek Belediye Meclis Üyesi Yüksel Karga, AK Parti Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Uzundal ve Kenan Uzundal, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Devrek’te devam eden projeler ve yapılacak olan projeler başta olmak üzere durum değerlendirmelerinde bulunulurken, yapılması gerekenler hakkında da bilgi alış verişi yapıldı.

AK PARTİ KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI CAVİT TAŞÇI’NIN ZİYARETİ

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı’da Kilimli’nin sorunları hakkında Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile görüş alış verişinde bulundu.

KARABÜK BRT TV’DEN ULUPINAR’A ZİYARET

Türkiye ve Dünya’ya Türksat üzerinden yayın yapan ve Karabük başta olmak üzere yoğun izleyici kitlesine sahip Karabük BRT TV’den Mehmet Çetinkaya’da Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret etti. Çetinkaya, Televizyon kanalı hakkında kısa bilgiler aktardıktan sonra Ulupınar ile önümüzdeki günlerde röportaj yapmak istediklerini ve Zonguldak başta olmak üzere Batı Karadeniz’in sorunlarını konuşmak istediklerini belirtti. Batı Karadeniz’in Filyos vadi Projesi başta olmak üzere Yarı Hızlı Tren Projesi ve Karayolları hakkında karşında görüş alışverişinde bulunuldu. Zonguldak ve Karabük’ü ayrılmaz bir bütün olarak gördüklerini söyleyen Çetinkaya, Özcan Ulupınar’ın çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirtti.

GELİK KADIN KOLLARI BAŞKANI ŞÜKRAN OCAK VE ÂDEM OCAK’IN ZİYARETİ

Gelik Kadın KollarıBaşkanı Şükran Ocak ve oğlu Adem Ocak ile birlikte Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ayrıca Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Görev Yapan Ertan Üşümüş,Devrek’ten Hulusi Çekirdekçi, Özcan Uzunöz, Çaycuma İlçesinden Mustafa Başkurt, Filyos Beldesi Türkali köyünden Erbil Demiralay, Zonguldak merkeze bağlı Çağlı Köyü Dernek Başkanı Serkan Hamut, Zonguldak’tan Arda Acar ve Orhan Çömlek’te Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret edenler arasındaydı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER