Umutlar tükeniyor

Serinlemek amacıyla girdiği denizde kaybolan genci bulmak için sabah saatlerinden itibaren yapılan arama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Umutlar tükeniyor
Bartın´da serinlemek amacıyla girdiği denizde kaybolan genci bulmak için sabah saatlerinden itibaren yapılan arama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Edinilen bilgiye göre, senelik iznini kullanmak için memleketi Karabük’e gelen Kenan Köklü (30) akrabalarıyla birlikte tatil için dün Bartın’ın Büyükkızılkum plajına geldi. Plajında serinlemek için denize giren Kenan Köklü bir anda suya gömülerek, kaybolmuştu.



DALGIÇLAR VE AFAD ARAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

Kenan Köklü, dün yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı. Bu sabah saat 7.30’dan itibaren Bartın Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığına bağlı dalgıçlar arama çalışmalarına başladı. 5 dalgıç su altını sahil boyunca tarama yaparak, aradı. AFAD ise, su üzerinde botla arama çalışmalarına başladı. Dalgıçların denizde yaptığı arama çalışmalarına rağmen Köklü´ye hala ulaşılamadı. Arama çalışmalarının hava kararana kadar devam edeceği bildirildi. Balıkçılar ve gönüllü dalgıçlar de, çalışmalara eşlik etti. Bartın İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ise, olay yerine gelerek Köklü’nün ailesini ve akrabalarını çalışmalar hakkında bilgi vererek, acılı aileyi teselli etti. Köklü´nün Karabük’ten gelen akrabaları ve Bolu’dan gelen iş arkadaşları ise endişeli gözlerle arama çalışmalarını izledi. Köklü’nün annesi deniz kenarında oğlunun bulunmasını beklerken, ayakta durmakta güçlük çekti.



1 AY SONRA BABA OLACAKTI

Kenan Köklü´nün 2 yıllık eşi Aysun Köklü’nün 1 ay sonra doğum yapacağı öğrenildi. Eşi Kenan Köklü´yü denizde kaybolduğunu gören Aysun Köklü, durumu hemen jandarmaya bildirmiş, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı´na bağlı dalgıç ekipleri, denizde arama çalışmalarına başlamıştı.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER