Üniversite bölgemize değer katıyor

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Üniversite bölgemize değer katıyor

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti. Uysal,ziyarette yaptığı konuşmada, Bülent Ecevit Üniversitesinin Zonguldak ve çevresine her anlamda değer kattığına vurgu yaparken, Rektör Özer´de, Üniversitemizin büyümesine katkı sağlayan, tüm kesimleri  başarı ortağımız olarak görüyoruz. ” dedi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesinin Zonguldak ve çevresine her anlamda değer kattığını vurgulayan Uysal, “Üniversitemizin son dönemde kaydettiği gelişmeleri yakından takip ediyorum. Ereğli’nin bir eğitim kentine dönüşmesinde en büyük pay üniversitemizindir. Şehirlerin gelişimine üniversitelerin katkısının çok büyük olduğuna olan inancımla Ereğli Belediyesi olarak Üniversitemizin yürüttüğü başarılı çalışmalara destek verme gayretindeyiz. Sayın Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve çalışma arkadaşlarına yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Belediye Başkanı Uysal’a olumlu düşünceleri için teşekkür ederken, Üniversitenin ilçelerdeki tüm kampüsleri ile birlikte gelişmesi amacıyla sürdürülen çalışmalarda sağlanan desteklerden mutluluk duyduğunu ifade etti. Rektör Özer “Üniversitemizin büyümesine katkı sağlayan, büyük ya da küçük destekler sağlayan tüm kesimleri de başarı ortağımız olarak görüyoruz.” dedi.  

Ziyarette, Rektör Özer ve Başkan Uysal, Üniversite ve Belediye olarak bölgenin gelişiminin yanı sıra, eğitim – öğretim alanında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Rektör Özer, Uysal’a, ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER