UYSAL, AÇIK HAVA İFTARINA KATILDI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ereğli’de yaşayan Devreklilerin ağırlıklı olduğu Elmatepe Mahallesi’ndeki açık hava iftarına katıldı.

UYSAL, AÇIK HAVA İFTARINA KATILDI
gundemeregli.com-
Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte her gün Belediye İftar Çadırını gezerek iftara gelenlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elmatepe’de Devreklilerin ağırlıklı olduğu Filtepe Sokak’taki açık hava iftarına atıldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı ve Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Esra Alpago ile Meclis Üyeleri Yusuf Kalay, Ayhan Atay, Hasan Pınarcık, Fevzi Ekşi, Sezai Meriç’in de eşlik ettiği iftarda konuşan Başkan Uysal, açık havada zevkli bir iftar yaptıklarını belirterek, bu iftarın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Geleneksel hale gelen, kadınların emeği ile ev yemekleri ile yapılan iftarın önemine değinen Başkan Uysal, iftara katılanlarla da tek tek ilgilendi. Kadınların ve çocukların özellikle ilgi gösterdiği ve hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Uysal, çocuklara da imza verdi.

İftar sonrası Kuran_ı Kerim ve ilahiler okundu. 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER