Uysal, Ak Parti kadrolarını ve yetimleri iftarda ağırladı

Uysal, Ak Parti kadrolarını ve yetimleri iftarda ağırladı

Uysal, Ak Parti kadrolarını ve yetimleri iftarda ağırladı


Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AKParti kadroları ile ilçedeki yetimleri halk iftarı sofrasında ağırladı.

Kdz.Ereğli Belediyesitarafından Ramazan ayının ilk gününden itibaren Yaşlılar Gençler Evindedüzenlenen halk iftarları yoğun katılımla gerçekleştiriliyor.

Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, AK Parti Kadroları ile ilçedekiyetimleri iftar sofrasında ağırladı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Başkan Uysal ve eşi SevimUysal, halk iftarlarına katılan vatandaşları masaları tek tek gezerekselamladı. İftarın özel davetlisi olan İlçedeki yetimlerle yakından ilgilenenBaşkan Uysal, katılımları için teşekkür etti.

AK Parti ZonguldakMilletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AKParti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve diğer AK Parti kadrolarını daiftarda ağırlayan Başkan Uysal, toplumun bütün kesimleriyle iftarda buluşmayısürdürdüklerini belirterek; “Bugün iftarımıza katılan Milletvekilimiz, ilçebaşkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yoğun katılımlagerçekleştirdiğimiz halk iftarımızın bu akşamki özel konukları yetimlerimiz.Yetimlerine sahip çıkmayan bir toplum geleceğine sahip çıkamaz. Bu anlayışlahareket ediyoruz. İftar soframızı bizimle paylaşan vatandaşlarımızın Ramazanayını tebrik ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

AK Parti ZonguldakMilletvekili Faruk Çaturoğlu ise vatandaşlara hitaben yaptığı selamlamakonuşmasında, ilçedeki yetim ve vatandaşlarla bir arada olmaktan mutlulukduyduğunu ifade ederek, iftar programını gerçekleştiren Belediye BaşkanıHüseyin Uysal’a teşekkür etti.

İftara, Kdz.EreğliBelediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve AK Parti BelediyeMeclis Üyeleri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER