Uysal Bayram öncesi çeşitli incelemelerde bulundu

Yeni Ereğli Devlet Hastanesi’nin içinde ve çevresinde incelemelerde bulunan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Deli Hakkı mevkiindeki Kurban Satış Yerleri ile Kepez’de bulunan Kurban Kesim alanını inceledi

Uysal Bayram öncesi çeşitli incelemelerde bulundu

Yeni Ereğli Devlet Hastanesi’nin içinde ve çevresinde incelemelerde bulunan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Deli Hakkı mevkiindeki Kurban Satış Yerleri ile Kepez’de bulunan Kurban Kesim alanını inceledi. Subaşı’na da geçen Uysal, Ereğli’nin içme suyu şebekesinin geçtiği boru döşeme çalışmalarını da inceledi.

HASTANE BAHÇESİNE ÇOCUK KREŞİ İSTEĞİ

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Nazım Erdoğan, İbrahim Cöbek ve Ethem Özdemir, Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, Veteriner Müdürü Atilla Bulak ile önce hastane çevresini inceleyen Başkan Uysal, hastane bahçesine çocuk kreşi yapılması isteğine sıcak baktı.

VATANDAŞLAR İÇİN SOSYAL TESİSLER YAPILACAK

Hastane Yöneticisi Muharrem Erdem’in isteği üzerine yol kenarına merdiven yapılırken, ana kapı girişinde hastaneye gelen ve hastası ya da sıra bekleyen vatandaşların çay kahve içip dinlenebileceği sosyal alanlar oluşturulmasına da sıcak bakan Başkan Uysal, yetkilerin hastanenin yolu boyunca tek tip eczane yapılması önerisini de mantıklı buldu.

BAŞKAN UYSAL YENİ HASTANEYİ ÇOK BEĞENDİ

Hastane yetkililerinin kreş istemesi üzerine Esra Alpago ile hastane bahçesindeki yeşil dokunun ve ağaçların zedelenmemesi için en uygun proje çizilmesi konusunda görüş-alışverişinde bulunulurken,Başkan Uysal, hastanenin içini gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

VATANDAŞA SORDU: YENİ HASTANEDEN MEMNUNMUSUNUZ?

Vatandaşlara ‘Yeni hastaneden memnun musunuz?’ diyen Başkan Uysal, Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı hastanenin Batı Karadeniz’de bir eşinin bulunmadığını söyledi. Uysal odalardaki konfora da dikkat çekerek, her odada hastanın yanı sıra hasta yakınına da oda ayrıldığını ve engelli tuvaleti de bulunmasının önemine değindi.

SENEYE DAHA DERLİ TOPLU KURBAN SATIŞ ALANI

Hastaların odalarını da ziyaret eden Başkan Uysal daha sonra Delihakkı mevkiindeki kurban satış yerlerini inceledi. Buradaki hayvan satıcılarının taleplerini de dinleyen Uysal, bir sonraki Kurban Bayramı’na daha derli toplu, sosyal alanları olan, satıcıların yemek yiyebileceği, dinlenebileceği, çay kahve içebileceği mekânlar ile kapalı ahırlar gibi fiziki şartların oluşturulacağını söyledi.

UYSAL, VATANDAŞIN KURBANI İÇİN PAZARLIK YAPTI

Bir vatandaşın kurban alımına pazarlık yaparak satıcıyı 300 lira indirim yapmaya ikna eden Başkan Uysal, daha sonra Kepez mevkiindeki Kurban kesim alanını inceledi.

Daha sonra Subaşı mevkiine geçerek Kızılcapınar’dan gelecek olan su isle hattının boru döşemesi sonucu oluşan köylünün tedirginliği konusunda işi yapan firmaya kefil olduğunu belirten Başkan Uysal, mağduriyetlerini giderme konusunda adres olarak belediyeyi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER