Uysal: “Her zaman asker ve polisimizin yanındayız”

Uysal: “Her zaman asker ve polisimizin yanındayız”

Uysal: “Her zaman asker ve polisimizin yanındayız”



Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Garnizon Komutanlığı,Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma teşkilatına taziye ziyaretinde bulunarakbaşsağlığı diledi.

Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve JandarmaKomutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Hüseyin Uysal,beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikteKaradeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Emniyet MüdürüFahri Küçük ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a taziye ziyaretindebulunarak başsağlığı diledi.

“HER ZAMAN ASKER VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ”

Başkan Uysal, ziyaretlerdeyaptığı konuşmada terörle mücadelede Kdz.Ereğli halkı olarak her zaman asker vepolisin yanında olduklarının mesajını verdi.

Uysal; “CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör örgütlerine karşı Milli Seferberlikilan ettiği bir dönemden geçiyoruz. Bugüne kadar terörle mücadelede bir çokevladını şehit vermiş olan Kdz.Ereğli, son olarak da Emniyet Müdürümüz VefaKarakurdu’yu İstanbul’daki hain saldırının ardından şehit verdi. Şunu bilsinlerki, bizi bölmeyi, parçalamayı, yıkmayı, korkutmayı asla ve aslabaşaramayacaklar. Kdz.Ereğli Belediyesi ve halkımız adına dayanışmamızıgöstermek için bugün sizlerleyiz, her zaman asker ve polisimizin yanında olacağız”dedi.

Karadeniz Bölge KomutanıDeniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve İlçe JandarmaKomutanı Binbaşı Gökhan Tufan, ziyaretleri için Başkan Uysal veberaberindekilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 06:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER