UYSAL, ŞEHİT AİLESİ’NİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, 14 Temmuz 2011 günü Diyarbakır´ın Silvan ilçesindeki pusuda 13 arkadaşı ile birlikte şehit olan Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın’ın, Dedeler Köyündeki baba ocağındaydı.

UYSAL, ŞEHİT AİLESİ’NİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

gundmeregli.com-Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, 14 Temmuz 2011 günüDiyarbakır´ın Silvan ilçesindeki pusuda 13 arkadaşı ile birlikte şehit olanJandarma Komando Çavuş Noyan Aydın’ın, Dedeler Köyündeki baba ocağındaydı.Mevlit programına katılan ve ailenin iftar sofrasına konuk olan Uysal, AnıEvini gezdi, şehit annesi Ayşe Aydın ile bir süre görüştü.

Diyarbakır’ınSilvan ilçesindeki hain saldırıda 13 arkadaşı ile birlikte şehit olan JandarmaKomando Çavuş Noyan Aydın’ın ölümünün 3.yılı anısına, baba ocağı olan Dedelerköyündeki evinde mevlit okutuldu.

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’da, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahimCöbek, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Reşat Latif veSezai Meriç’in yanı sıra, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ile birlikteDedeler köyüne giderek mevlit programına katıldı, ailenin iftar sofrasına konukoldu.

Duygusalanların yaşandığı Noyan Aydın Anı Evi’ni gezisi sırasında, anne Ayşe Aydın ilebir süre görüşen Uysal, “Acınızıbir kez daha yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz.” dedi. Uysal, anıdefterine de, “ Sevgili Noyan; Güzel bir Ramazan akşamında senin için bir arayagelerek, iftar ve kardeşlik sofrasına konuk olduk. Mübarek Ramazan ayında senidualarla bir kez daha andık. Aziz hatıran önünde saygı ile eğiliyorum. Mekânıncennet, ruhun şad olsun. “diye yazdı.

Bir süreköy sakinleri ile de görüşen Uysal ve beraberindekiler,daha sonra köyden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 07:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER