UYSAL, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

UYSAL, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
gundemeregli.com-Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti’nin Kdz. Ereğli ‘Genç belediye başkan adayı’ Opr. Dr Hüseyin Uysal, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne eski meslektaş ve mesai arkadaşları ile başladı.

 sabah saatlerinde Ereğli Devlet Hastanesi’ne giden Dr. Hüseyin Uysal, ilk olarak Başhekim Dr. Muharrem Erdem’i makamında ziyaret etti.

Uysal’a İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi aday adayları, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra partililer eşlik etti…

VAKTİMİZ YOK,ÇOK ÇALIŞMAMAMIZ LAZIM

 
Hüseyin Uysal’ı makamında ağırlayan Başhekim Muharrem Erdem’in çay ikramı önerisini Uysal, “Vaktimiz yok. Çok çalışmamız lazım. Çayı 30 Mart’tan sonra  hep beraber içeriz” diyerek geri çevirdi.

Başhekim Erdem burada yaptığı konuşmasında Hastane ile ilgili partililere bilgiler verdi ve Hüseyin Uysal’a başarı dileğinde bulundu.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal da, Ereğli Devlet Hastanesi’nin yeni binasında daha çağdaş ve daha modern bir şekilde hizmet vereceğini söyledi ve Ereğli Devlet Hastanesi’nin çalışmalarında gösterdiği başarıyı kutladı.

Dr. Hüseyin Uysal, 30 Mart tarihinden sonra Ereğli’de yerel yönetim ile Sağlık Kuruluşlarının koordineli çalışacaklarını belirterek, “Sağlıklı bir Ereğli için diyalog içerisinde olacağız” dedi.

PERSONEL VE MESLEKTAŞLARINA KARANFİL VERDİ.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal daha sonra eşi ve partililerle birlikte Hastane personelini de tek tek ziyaret ederek özellikle bayanlara karanfil dağıttı.

Hastane personeli tarafından büyük bir ilgi, sevgi ve saygı ile karşılanan Opr. Dr. Hüseyin Uysal, hastanede muayene için bekleyen vatandaşlara da tek tek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Opr. Dr. Uysal daha sonra da Ereğli’de ki özel sağlık kuruluşlarını da ziyaret ederek personele karanfil dağıttı…

BANKALARA ZİYARET

Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal Bozhane Camiinde kıldığı Cuma namazının ardından da ilçede bulunan bankaları ziyaret etti.

Bankalarda bulunan müşterilere ve personele karanfil vererek sevgililer gününü kutlayan Uysal’ın bu jesti tüm vatandaşlar tarafından takdir ve memnuniyetle karşılandı.

Uysal ve beraberindekiler cadde ve sokaklarda da vatandaşlara karanfil dağıttılar ve vatandaşların sevgililer gününü kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER