UYSAL´DAN İŞÇİLERE MÜJDE

UYSAL´DAN İŞÇİLERE MÜJDE

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Cöbek ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kışla mevkiindeki yol çalışmalarını inceledi ve belediyeye bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede incelemelerde bulundu..

İlk olarak Kışla mevkiindeki yol çalışmalarını inceleyen ve buradaki yol çalışmasını üstlenen Ankara İnş. Sanayinin Şantiye Şefi Cemil üstünden çalışmalar hakkında bilgiler alan Uysal, söz konusu çalışmanın biran önce bitirilmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Uysal; “Alt yapı çalışmaları büyük bir hızlılıkla başladı. Ereğli Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Bu yol güzergahını kullanan sürücülerin ve vatandaşlarımızın daha modern ve sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları en büyük arzumuz. Firmamızın da çalışmalara başlamasından memnuniyet duyduk inşallah kısa sürede beklenilenler yerine getirilir”, şeklinde konuştu..

Şantiye Şefi Üstün, Uysal´ın Asfalt çalışması ne zaman başlayacak?, sorusuna, Mayıs ayı içerisinde başlayacak. Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan da konuyu oldukça yakından takip ediyor. Çalışmalar başladı, Ereğli Belediyesi de bu işlerin hızlanabilmesi için gerekli alt yapı desteğini bizlere sağlıyor, teşekkür ediyoruz, dedi.

SEN HAYALLERİNİ YAZ, BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM

Uysal ve beraberindekiler kışla mevkiindeki itfaiye müdürlüğünü de ziyaret etti.

Burada İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş´ten brifing alan Uysal, gerek Kepez mevkiine yapılması planlanan yeni İtfaiye binası, gerekse İtfaiye bünyesindeki araç parkının geliştirilmesi konularında müdürlükten dosya halinde rapor istedi.

“İLK MÜDAHALE ÖNEMLİ”

Ereğli Belediye Başkanı Uysal, Kepez bölgesine yeni bir itfaiye binasının yapılması gerektiğini özellikle sanayi siteleri, yeni hastanenin bulunduğu bölgede yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta anında müdahalenin can ve mal kayıplarını engelleyebileceğini vurgulayarak, “Biz vatandaşımızın canının yanmamasını istiyoruz. Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda Ereğli Belediyesi olarak kısa sürede olay yerine gidip can ve mal kayıplarını en aza indirmek bizim görevimiz. Ereğli Belediyesi İtfaiyesi’ni daha modern ve daha donanımlı hale getirmek bizlerin görevi. İyi bir planlama yapmalıyız ve nasıl kısa sürede ilk müdahaleleri yapabiliriz bunları çok iyi düşünmeliyiz. Belediyenin gönüllü itfaiyecilik kursu ile vatandaşlarımızı bilgilendirmesi ve ilk yardım konusunda eğitmesi son derece önemli bu tür faaliyetlere hız kesmeden devam etmeliyiz. Çevremizdeki itfaiyesi bulunan kamu kurum ve kuruluşlarla da istişareler de bulunarak çıtamızı daha yukarılara taşımalıyız”

, dedi..

BAŞKAN´DAN İŞÇİLERE MÜJDE!..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, gezileri kapsamında son ziyaretini Fen ve Su işleri şantiyesine gerçekleştirdi. Araç parkı ve bakım atölyesinde incelemelerde bulunan Uysal, işçilerle bir süre sohbet etti.

Uysal bir işçinin maaşlarından Ereğli Belediyespor için 75 TL kesinti yapıldığını söylemesi üzerine, Bu rakam çok. Bu rakamı 25 TL´ye düşürüyorum., diyerek müjde verdi. Ereğli Belediyesinde çalışan işçiler arasında Uysal´ın bu jesti büyük sevinç yarattı..

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER