Uysal´dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirme

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını Belediye Meclis üyeleri ile birlikte makamında takip eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Uysal´dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirme
gundemeregli.com-Cumhurbaşkanlığıseçim sonuçlarıBelediye Meclis üyeleri ile birlikte makamında takip eden Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Uysal’ınseçim sonuçlarına ilişkin açıklaması şöyle:

Bugün;Ülkemizdeki istikrar ve güven ortamının sürmesi için,  Başbakanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanıseçilmesi gerekiyordu.

Ne mutlu bizeki;  halkın iradesi de sandığa bu yöndeyansıdı.

SayınBaşbakanımızın öncülüğünde halka hizmet adına, baştaSayın Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan olmak üzere,  Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımızlabirlikte çıktığımız bu güzel yolculukta, mutlu sona ulaşmanın verdiği gururuEreğli halkı ile birlikte paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Önce İstanbul,sonra Türkiye ve Dünya’nın tanıdığı Sayın Başbakanımız, artık halkın seçtiğiilk Cumhurbaşkanıdır.

Özelliklebelirtmek isterim ki;

30 Mart yerel seçimlerinikazandığımızdan bu yana, ben ve tüm çalışma arkadaşlarımın omuzlarında önemlibir sorumluluk vardı.

Şimdi busorumluluk daha da arttı.

Seçimsonuçlarının ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Ereğli halkınadestekleri için, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.                                       

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER