Uysal,Kent Konseyini dinledi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Konseyi çalışma gruplarıyla bir araya geldi.

Uysal,Kent Konseyini dinledi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Konseyi çalışma gruplarıyla bir araya geldi. Tanışma ve çalışma gruplarının projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan Uysal, “Tek hedefimiz Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek. Sizlerin de destek ve katkılarıyla Ereğli adına güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum. “dedi.

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda, 20 Ekim Pazartesi günü yapılacak genel kurul ile resmiyet kazanacak çalışma grupları hedefledikleri projeleri anlatırken, projeleri tek tek dinleyen Belediye Başkanı Uysal, sık sık notlar aldı.

Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösterecek Gençlik ve Kadın Meclisi, Özel Bireyler, Sağlık ve Spor, Sanayi Ticaret ve Avrupa Birliği, Kültür ve Sanat, Turizm Tarih ve Yöresel Ürünler, Emekliler ve Esnaf çalışma gruplarının hedefledikleri projelerin enine boyuna tartışıldığı toplantıda, Osmanlı Çileğinin yaşatılması, ilçedeki turizm potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi, yöresel kültürün, tiyatro yada çeşitli müzik organizasyonları ile yaşatılarak sürekli güncel tutulması, özel bireyler ve engelliler için düşünülen projelerin hayata geçirilmesi ve ilçenin tanıtımı gibi konular öne çıktı.

Kent Konseyinin Ereğli adına güzel şeylere imza atacağına oluşumun başından beri inandığını söyleyen Başkan Uysal, “Bu toplantı son derece faydalı oldu. Ereğli adına yapmayı planladığınız her konuda yanınızdayım. Hepimizin hedefi Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek. Sizlerin de destek ve katkılarıyla Ereğli adına güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER