Uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar, ilçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci’nin koordinesi ile ilçede suç teşkil edecek olayların üzerine de kararlılıkla gidilmesi vatandaşları memnun ediyor.

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Altuğ Çağlar, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci’nin koordinesi ile ilçede suç teşkil edecek olayların üzerine de kararlılıkla gidilmesi vatandaşları memnun ediyor.

Alaplı ilçesinde son bir ay içerisinde düzenlenen operasyonlarda 100 gram esrar, 50 adet uyuşturucu hap ve 5 gram sentetik ele geçirilirken, Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri denetimleri sıklaştırarak uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.
Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ekibin koordineli çalışmaları ile uyuşturucu satıcısı ve kullanıcılarının korkulu rüyası oldu. Kurulan yunus timleri özellikle sorunlu bölgelerde vatandaşların huzur ve güvenliği için huzur bozuculara nefes aldırmadı.
Alaplı emniyetine tahsis edilen yeni model 4x4 araç ile özellikle zorlu hava şartlarında rahat görev yapılmasının yanı sıra bundan sonraki süreçte ilçedeki asayiş olaylarına anında müdahalede önemli bir yer tutacak.Öte yandan Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci ve Jandarma ekipleri de köylerde çok başarılı operasyonlar gerçekleştirerek huzur ve güveni sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER