Üzmez, Herkes Üzerine düşen görevi yapmalıdır

Üzmez, Herkes Üzerine düşen görevi yapmalıdır

Üzmez, Herkes Üzerine düşen görevi yapmalıdır

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’in Bartın Ormanİşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiği bildirildi. Ormanve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’nun Bartın İli programınedeni ile Bartın’ a gelen Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez’ i Zonguldak OrmanBölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri,İşletme Müdürleri ile Bartın İşletme Müdürlüğü personeli karşıladı.

 Üzmez, Orman Genel Müdürlüğüilke ve prensipleri hakkında açıklamalarda bulunarak; “halka hizmet hakkahizmettir” ilkesi çerçevesinde ülke kaynaklarının verimli kullanılması, gelirgider dengesi sağlanarak faaliyetlerin planlanmasının önemli olduğunu vekurumumuza ait taşınmazların çok iyi muhafaza edilmesi gereğini belirtti.

DİSİPLİN VAZGEÇİLMEZ UNSUR

Üzmez görevlerde disiplinin vazgeçilmezunsur olduğunu belirterek,’ Hem insanı, hem parayı hem de zamanı yönetmeyibilmek zorundayız. Mesleğimizde iyi yöneticilik çok önemlidir. İyi biryöneticinin; planlamayı bilen, hedefi hizmet üretmek olan, disiplinli,otoriter, ilkeli, denetim yapan, ve en önemlisi bilgili olup inisiyatifalabilen, mazeret değil iş üreten insanlar olması gerekir. Kadastro çalışmalarındayaptığımız iş, çok önemlidir, hak geçmeyecek mantıkla programlarımızın süratleve zamanında tamamlanmasına öncelik verin. Bir yerde problem oluşmaması içinişletme şefinden işletme müdürüne, şube müdürüne kadar her kesim, üzerine düşenvazifeyi zamanında yapmalıdır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER