Vali Kaban Eşi ile birlikte yaşlılarımızı ziyaret etti

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Eşi Neriman Kaban ile birlikte ,”1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla” Kdz. Ereğli’de bulunan İbrahim İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti.

Vali Kaban Eşi ile birlikte  yaşlılarımızı ziyaret etti

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Eşi Neriman Kaban ile birlikte ,”1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla” Kdz. Ereğli’de bulunan İbrahim İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti. Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Umut Derneği Başkanı Nurten Kınay ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkililerinin de bulunduğu ziyarette yaşlılarımızla sohbet edilerek günün anısına pasta kesildi. Ziyarette duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Kaban Gözümüzde hiçbir zaman yaşlanmayan, gönlü her zaman genç olan sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah size bu kadar ömür verdi, daha da nasip etsin diyerek yaşlılarımıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diledi.

VALİ KABAN, MERHUM İBRAHİM İZMİRLİOĞLU’NU UNUTMADI

Ziyarette hayırsever İbrahim İzmirlioğlu´nu da anmadan geçemeyeceğini ifade eden Vali Kaban, Merhum İbrahim İzmirlioğlu için Kendinden daha çok başkalarının mutluluğuna adanmış bir ömrü olduğunu dile getirerek, Kendisine Allah´tan rahmet diledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER