Vali Kaban’dan Hastane olayına soruşturma izni

Zonguldak Valisi Ali Kaban´ın Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildi olayıyla ilgili soruşturma izni verdiği belirtildi.

Vali Kaban’dan Hastane olayına  soruşturma izni
Zonguldak Valiliği İl Basın Yayın ve Halk İlişkiler müdürlüğü ,Zonguldak Valisi Ali Kaban´ın  Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinden Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildi olayıyla ilgili soruşturma izni verdiği ve İncelemelerin ardından   herhengi bir mağduriyetin tespit edilmesi halinde ilgililer hakkında her türlü adli işlemin başlatılacağını duyurdu. 
 
Zonguldak Valiliği İl Basın Yayın ve Halk İlişkiler müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; “İlimizde yayınlanmakta olan basın yayın organlarında Ereğli Devlet Hastanesinde ayağın kesilmesi gecikince özel hastaneye götürüldü. - Devlet Kesemedi Özel Kesti - Hasta kadının hastaneden gönderildiği iddia edildi.- Kangren hastasıyla ilgilenilmediği iddiası hastaneyi karıştırdı.- Ayağı kangren olan 90 yaşındaki kadının hastaneden gönderildiği iddiası. Başlığı altında yer alan haberle ilgili olarak; Konunun incelenmesi, gerekiyorsa soruşturulması yönünde ilimiz Valisi Sayın Ali Kaban  tarafından 10.04.2015 tarihinde onay verilmiş olup, inceleme sonucunda herhangi bir mağduriyetin tespit edilmesi halinde ilgililer hakkında her tür adli işlem başlatılacaktır.”
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER