Vatandaşlardan kablo tepkisi

Göbü Köyünde yaşayan vatandaşlar telefon direklerinin hasar görmesi sebebiyle yetkililerin çalışma yapmasını istediler.

Vatandaşlardan kablo tepkisi
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü Köyünde yaşayan vatandaşlar telefon direklerinin hasar görmesi sebebiyle yetkililerin çalışma yapmasını istediler. 
Göbü Köyünde bir süre önce yıkılarak dereye düşen telefon direkleri vatandaşların tepkisine neden oldu. Göbü Köyünde yaşayan bazı vatandaşlar tarafından telefon direklerinin yeniden dikilmesini istediler. Derenin içinde ve vatandaşların tarlasından yerden geçen kabloların kaldırılması için dilekçe veren vatandaşlar, yetkililerin direkleri ve kabloları tarla ve derenin içinden kaldırmadığını söylediler.
Köy sakinlerinden Yusuf Karasu yaşanan sorunu dile getirerek şöyle dedi:
“Köyümüzde halkımızın hepsinin bu kablolardan haberi var. Bir vatandaşımız Türk Telekom’a dilekçede vermiş, halen gelip buraya bakmadılar. Bu kablolar suyun içinde, yarın bir gün büyük bir sel geldiği zaman bu kablolar denize kadar gidecektir. Kimsenin telefonu çalışmaz ve hasar görecektir. Yetkililer buraya gelsinler kendileri burada yerinde görsünler. Madem bizim şikayetlerimize inanmıyorlar gelsinler görsünler. Kaç tane direk yatmış. Vatandaşın tarlasının ortasından geçiyor kablolar, vatandaş yarın orada kazma kazarken çift sürerken bu kablolar orada kopunca vatandaşa gelecekler, bunu niye kopardın diye soracaklar. Bizim bu yetkililere şikayetimiz değil duyuru olsun. Çünkü hepimiz zarar göreceğiz bundan. Yetkililerin buraya gelerek kabloları kaldırmasını kendilerinden rica ediyoruz. Derenin içinde kablolar yatıyor. Biz onlara yardımcı olalım onlar bizlere yardımcı olsunlar.”
Vatandaşlar suyun içindeki kablolar kopmadan önlem alınmasını istediler.
Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER