VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

VERGİ DAİRESİ  MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce görevine başladı.

Yatağan Vergi Dairesi müdür yardımcılığından Kdz Ereğli vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Muharrem Gövce görevine başladı.Gövce, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.Kdz Ereğli vergi dairesindeki görevinin devamı süresince, devletin gelir politikalarını adalet ve tarafsızlık içinde uygularken, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunu sağlamak ve mükellef haklarını gözeterek yüksek kalitede hizmet sunmak üzere görevi icra etmek üzere maksimum düzeyde çaba sarf edeceğini belirten gövce şunları söyledi;

“Tüm mükelleflerimizin vergiye ilişkin yükümlülüklerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yerine getirilebilmesi için yükümlülüklerini daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yerine getirilebilmesi için ,teknolojik imkanlardan en üst düzeyde yararlanılmaya devam edilerek ,kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak ve vergi kayıp ve kaçağının önlenmek içinde çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.Bu bağlamda adil,etkin ve verimli bir vergi uygulaması ile sağlanacak kaynaklarla toplumumuza ve yarınki nesillere daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla,KDZ Ereğli Vergi Dairesi Müdürü olarak üzerimize düşen kamu görevini yerine getirmek için çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz.” Diyerek sözlerini tamamladı.dedi.

MUHARREM GÖVCE KİMDİR

Vergi dairesi Müdürü Muharrem Gövce 1977 yılında Hataydadoğdu. AnadoluÜnüversitesi işletme Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Muhasebe/Denetim alanında Yüksek lisans yaptı. Eskişehir Maliye kursunu tamamladı. Muş, Alanya, Muğla/Yatağan Vergi Dairelerinde Müdür Yardımcılığı yapmış olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER