Yakında hizmete giriyor

Yakında hizmete giriyor

Yakında hizmete giriyor
Alaplı Belediyesinin sosyal belediyecilik konusunda yaptığı çalışmalardan bir tanesi sona gelindi. 
Alaplı İlçesindeki acil ihtiyaçlarından olan gasilhane yakında hizmete girecek. Gasilhane ve Morg yapımı konusunda açıklamada bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; “Alaplı Belediyesi olarak ilçemizin acil ihtiyaçlarını bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda modern gasilhane binamızı tam donanımlı olarak tesis ederek halkımızın hizmetine yakın zamanda Alaplıya gelecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından açılışlarımız içinde Gasilhane olacak. Vatandaşlarımızın acı gününde önceleri belediye olarak sadece cenaze nakil ve defin konusunda yardımcı olabiliyorduk. Yaptığımız bu önemli çalışmayla bir eksikliği daha giderirken, seçim vaatlerinden birini daha yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Gasilhane içinde aynı anda 2 cenazenin bekletilebileceği soğuk hava morgunun da yer aldığını belirten Başkan Tekin; “24 saat hizmet verecek olan gasil hanemizin hizmetlerinden herhangi bir ücret alınmayacaktır. 1 adet cenaze aracımız din görevlisi ile birlikte hizmete hazır vaziyettedir. Gasilhane odası, klimalı morg odası ve bay bayan WClerin de yer Bununla birlikte mezarlıklarımızda süreli görevli bulundurularak bakımları yapılmaktadır.
Seçilmiş belediye başkanı olarak seçimler öncesi neyi vaat etmiş isek tek tek gerçekleştireceğiz. Sahil Bandında Amfi inşaatı bitti, Şelale tesislerimiz hizmete girdi, yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Amacımız, günü kurtaran çalışmalar değil, geleceği kurtarma adına kalıcı eserler bırakmaktır, Güzel ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER