“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERDE,FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ

“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERDE,FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ

gundemeregli.com-Görevine  başladığı günden bu yana makamı ziyaretçilerle dolup taşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni haftaya da hareketli başladı. Belediye Başkanı Uysal haftanın ilk günü de çok sayıda ziyaretçisini ağırladı.

Devlet kurumları, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri tarafından ziyaret edilen ve tebrikleri kabul eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 14 Nisan Pazartesi günü de, sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir program geçirdi.

Günün ilk önemli ziyaretinde kısa adı EVEDER olan Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma Derneği yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Uysal, Dernek Başkanı Zeki Boy ile kısa süren bir görüşme yaptı. Saat 10.15’te gerçekleşen ziyarette Zeki Boy’un yanı sıra dernek yöneticileri Nizamettin Çiftçi, Bahattin Şenay ve İsmail Köktürk de hazır bulundu. Başkan Boy ve EVEDER yöneticileri ziyaretlerinde Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a görevinde başarılar dilerken, halk için yapılacak her olumlu çalışmada EVEDER olarak gereken destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr. Hüseyin Uysal, EVEDER yöneticilerinin ardından Türkiye Finans Katılım Bankası Karadeniz Ereğli Şube Müdürü İbrahim Badem’i ağırladı. Yaklaşık on dakika süren ziyarette Badem, Başkan Uysal’a görevinde başarılar diledi. Türkiye Finans Katılım Bankası Karadeniz Ereğli Şube Müdürü İbrahim Badem’in gerçekleştirdiği ziyarette banka yöneticileri Özgür Öztürk ve Yalçın Tanyıldız da hazır bulundular.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Uysal’ın makamına yapılan en önemli ziyaretlerden biri de saat 10.45’te gerçekleşti. Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, beraberinde kooperatif yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kooperatif Başkanı Tezel ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel İdareler Seçimleri ile birlikte Karadeniz Ereğli’de yeni bir sayfa açıldığını ve yeni dönemin en iyi şekilde yaşanabilmesi yönünde yapılacak her çalışmada Başkan Uysal ve ekibine başarı diledi. Tezel, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi olarak, özellikle esnaflar başta olmak üzere tüm ilçe halkının menfaatine olacak her olumlu çalışmaya yürekten destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Uysal da Kooperatif yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “… Göreve başladığım ilk günden bu yana sağ olsunlar, sizin gibi değerli yöneticilerimiz ve saygıdeğer vatandaşlarımız makamımızda bizleri ziyaret ediyorlar. Bu çok onur verici bir dutum. Sizlerin hayır dualarıyla ve güzel temennileriyle bu zorlu yola başladık. Önümüzdeki ilk beş sene boyunca halkımızın beklentilerini karşılayacak ve Karadeniz Ereğli’ye en güzel hizmetleri getirecek bir yönetim anlayışı göstereceğimize herkesin inanmasını istiyorum. Önümüzdeki günlerde daha sık bir araya geleceğiz ve yapılacak güzel hizmetler öncesinde sıkça fikir alışverişinde bulunacağız…”, dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 07:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER