“YAPARSANIZ ŞU ÇOCUKLARA İYİLİK YAPIN”

“YAPARSANIZ ŞU ÇOCUKLARA İYİLİK YAPIN”
gundemeregli.com-Zonguldak’ta, eşinden ayrı yaşayan otuz yaşındaki Çiğdem Horozcuoğlu, Zonguldak Valiliği ziyareti sonrası Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın önünü kesti. Gözyaşlarıyla durumunu anlatan anne, Bakan Yıldırım’a “Yaparsanız şu çocuklara iyilik yapın” dedi.
Zonguldak’ta yapımı süren Mithatpaşa Tünelleri’nin temel atma töreni ve ziyaret için Zonguldak’a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, helikopterle Zonguldak’ı havadan inceledikten sonra Zonguldak Valiliği’ne gitti. Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Bakan Yıldırım, ziyaretinde Zonguldak hakkında bilgi aldı. Bakan Yıldırım, Cuma namazı için valilik binasından ayrılırken, eşinden ayrı yaşayan 30 yaşındaki Çiğdem Horozcuoğlu önünü kesti. Küçük çocuğunu tedavi için sürekli Ankara Onkoloji Hastanesi’ne götüren anne Horozcuoğlu, gözyaşlarıyla “Yaparsanız şu çocuklara iyilik yapın” dedi.
Bakan Yıldırım’a, ev ve nakdi yardım talebinde bulunan Çiğdem Horozcuoğlu, şöyle konuştu: “Eşimden ayrıyım. Şu çocuklara iyilik yapın. Allah razı olsun valimden, çocuğumun rahatsızlığı için Ankara Onkoloji Hastanesi’ne gidip geliyorum. Kronik hastalığı var. Tedavi borcum için yardımcı olun. İş konusunda çalışamıyorum bakanım, çocuklarım küçük. Valim, çocuk parası bağladı. Çocukların üzerine başına bir şey alamıyorum. Allah razı olsun. Ama çocuğum hasta olduğu için yetmiyor. Ne olursunuz bize ev konusunda yardımcı olun.” Durumuna üzülen anne Horozcuoğlu’nu Bakan Binali Yıldırım teselli etti.
Anne Çiğdem Horozcuoğlu’nu dinleyen Yıldırım, “Tamam merak etme” diyerek yardımcı olacağını söyledi. Ardından Bakan Yıldırım, Cuma namazını kılmak için Ulu Cami’ye gitti.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER