Yaralı gençler, çevre illerdeki hastanelere sevk edildi

Gençlerin bulunduğu bir evin bodrum katında meydana gelen patlamada yaralanan 6 gençten 5’i çevre illerde bulunan hastanelere sevk edildi.

Yaralı gençler, çevre illerdeki hastanelere sevk edildi
Zonguldak’ta gençlerin bulunduğu bir evin bodrum katında meydana gelen patlamada yaralanan 6 gençten 5’i çevre illerde bulunan hastanelere sevk edildi. 

Saat 18.00 sıralarında, Zonguldak’ın Kozlu ilçesi’ne bağlı İhsaniye Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan TCDD Lojmanlarına ait binanın bodrum katında meydana gelen olayda Ali Ö. (19), Arif K. (18) E.A. (16) Serkan Ö. (19), Anıl A. (18) ve M.Ö. (17) yaralanmıştı. Yaralanan M. Ö. (17) Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, vücutlarında ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan diğer yaralılar Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Olay sonrası Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi altına alınan yaralılar Ali Ö.(19), Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Serkan Ö.(19), Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Anıl A. (18) , Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Emre A.(16) ve Arif K. (18) ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrası evde çakmak gazı bulunduğu iddia edilirken, gençlerin polise verdiği ifadede ise patlamanın müzik setinden kaynaklandığını söyledikleri öğrenildi. Polis olayın asıl gerçekleşme sebebini araştırıyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER