YARIŞMA YAPILDI.SONUÇLAR 18 HAZİRANDA

YARIŞMA YAPILDI.SONUÇLAR  18 HAZİRANDA
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli´de Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruma Derneği tarafından En Güzel Osmanlı Çileği yarışması düzenlendi.
Kdz. Ereğli’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen En Güzel Osmanlı Çileği Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada Ereğli’nin çeşitli mahallelerinde Osmanlı Çileği yetiştiren üreticiler yarışmaya katılarak yetiştirdikleri çilekleri jürinin beğenisine sundu.
Kdz. Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruma Derneği Başkanı Mehmet Özhan her yıl olduğu gibi bu yılda Osmanlı Çileği Festivali’nin kutlanacağını ancak Soma’da meydana gelen maden kazası nedeniyle iptal edildiğini söyledi. Özhan bu yıl festival etkinliklerinin sadece çilek yarışmaları bölümünü gerçekleştirdiklerini belirtti. Yarışma festivalin iptali nedeniyle 18 Mayıs 2014 Pazar günü Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticileri Koruma Derneği Lokali’nde gerçekleşen yarışmanın sonuçlarının 18 Haziran 2014 Çarşamba günü Ereğli’nin düşman işgalinden kurtuluş gününde açıklanacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER