YAŞAR BALCI´YA YENİ GÖREV

Balcı, Mali Müşavirler Birliğinin Ereğli Şube Başkanı oldu.

YAŞAR BALCI´YA YENİ GÖREV

gundemeregli.com-Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kdz.Ereğli Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısında Yaşar Balcı başkanlığı seçildi.
 Ardahanlılar Derneği Lokalinde Üyelerin büyük bir bölümünün katılımıyla yapılan kongrede önceki adayların ibrasından sonra divana tek liste verildi.  CHP Eski  Kdz. Ereğli İlçe Başkanı ve Mali Müşavir Yaşar Balcı´nın verdiği yönetim listesi olduğu gibi kabul  edildi. Yeni dönemde kendilerine verilen görevi en iyi şekilde icra edeceklerini belirten SMMM.Yaşar Balcı “ Temel amacımız  Kdz.Ereğlimizdeki meslektaşlarımızı bir arada tutup gerektiğinde tek yürek olmaktır. Üye olsun olmasın tüm meslektaşlarımız için, meslek açısından sorun değil çözüm noktası olmak istiyoruz. Ancak sadece üye odaklı değil bölgemizde yaşanan problemlere sırt çevirmeyeceğiz. Genel anlamda yaşanan ekonomik problemlerin bölge ekonomisine verdiği zararı hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz. Konu hakkında sivil toplum örgütlerin ve odaların yaptığı girişimler de ortadadır. Derneğimiz de ekonomik problemlerin aşılması amacıyla izlenecek stratejilerde yön ve usul gösterici rol oynayacaktır.” dedi.
 Yeni dönem dernek organları ise şu şekilde oluştu; Yönetim Kurulu; Yaşar Balcı, Sami Yavuz, Ferdi Asım Hellaç, Cevdet Öztürk, Egemen Erdoğan ve Bahadır Yavçın. Denetim Kurulu; Necdet Can, Emin Cinhasan, Uğur Uyan. Onur (Disiplin) Kurulu;  Muhammet Ateş, Aydın Adatepe, Erol Şahin. Üst Kurul Delegeleri; Sami Yavuz, Ali Deliak, Metin Bektaş.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER