YAŞLI ADAMI EVLENME VAADİYLE DOLANDIRMAYA KALKTILAR

Yaşlı bir adamı evlenme vaadiyle dolandırmak istedikleri iddia edilen iki kadın polisin dikkati sayesinde yakalandı.

YAŞLI ADAMI EVLENME VAADİYLE DOLANDIRMAYA KALKTILAR
gundemeregli.com-Zonguldak’ta, yaşlı bir adamı evlenme vaadiyle dolandırmak istedikleri iddia edilen iki kadın polisin dikkati sayesinde yakalandı. Olay yerinden tesadüfen geçen adamın oğlu, babasının karakola gittiğini görünce şaşkına döndü. 

Zonguldak’ta bir çay ocağında oturan yaşlı adamın yanına gelen iki kadın iddiaya göre evlenme vaadiyle 85 yaşındaki Hasan Nalbant ile sohbet etmeye başladı. İki kadının yaşlı adamdan bilezik gibi ziynet eşyaları istediğini fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi.



POLİS MÜŞTERİ GİBİ DİNLEDİ

Olay yerine gelen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çay ocağına müşteri gibi oturarak yaşlı adam ve kadınların arasında geçen diyalogları dinledi. İddiaya göre kadınların bilezik istemesi üzerine Hasan Nalbant, masadan kalkarak uzaklaşmak istedi. Kadınların da masadan kalkması üzerine polis ekipleri gözaltı işlemine başladı. Polisleri karşısında gören 85 yaşındaki Hasan Nalbant şaşkınlığını gizleyemedi. Bayanlar ile sadece çay içtiğini söyleyen Nalbant, olayın daha derin araştırılması için karakola götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER