YAVRU KARTALLAR İLK KEZ TOPLA BULUŞTU

YAVRU KARTALLAR İLK KEZ TOPLA BULUŞTU
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yavru kartallar sahaya indi. Teknik ve kondisyon çalışması ile başlayan Futbol Okulunda 36 çocuk 1 sene boyunca eğitim alacak.

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği tarafından organize edilen ‘Yaz futbol Okulu’ Kışla halı saha tesislerinde başladı. Sabah saatlerinde aileleri ile birlikte sahaya gelen minik oyuncular Antrenör İlker Bozkurt nezaretinde çalışmalarına başladı. Teknik ve kondisyon ağırlıklı olarak başlayan yaz futbol okulu ile ilgili açıklamada bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eray İlhan amaçlarının çocukların sadece spor yapmasını amaçlamadıklarını son günlerde artan kötü alışkanlıklardan da uzaklaştırmak olduğunu söyledi. İlhan konuşmasında “Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak 6-16 yaş olan hem üyelerimizin hem de dışarıdan katılan çocuklarımızı davet ettik. Şu anda 6-9 yaş arası öğleden sonra da büyük kategori dediğimiz çocuklarımızla çalışma yapacağız. Amacımız burada çocukları küçük yaşta spora alıştırmak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak” dedi.

Yaz Futbol Okulu antrenörü İlker Bozkurt ise açıklamasında “Biz çocuklarımızın hem yaz tatillerini iyi geçirmelerini Bedensel, zihinsel ve hem de fiziksel gelişmeyi, birlik beraberliği sağlamak liderlik vasıflarını, toplumsallaşmayı, kazanmayı, kaybetmek üzereyken kanmayı ve kaybetseler bile bunu kabullenmeyi öğretmeye çalıcağız. Çocuklar istekli ve hevesli. Bu aktivitasyonu daha da ilerilere taşımak istiyoruz” dedi.

Futbol Okulunda 36 çocuk 1 sene boyunca eğitim alacak.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER