Yavuz: ´´İmam Hatip Lise´sinde beklenen sona yaklaşıldı´´

Alaplı´da yapılması planlanan İmam Hatip Lise´sinin ihalesinin yapıldığı belirtildi.

Yavuz: ´´İmam Hatip Lise´sinde beklenen sona yaklaşıldı´´

 Alaplı´da yapılmasıplanlanan İmam Hatip Lise´sinin ihalesinin yapıldığı belirtildi.

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz,  Alaplı690 Evler Mahallesi Cem Evi altında yer alan 10 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan İmam Hatip Lisesinde beklenen sona yaklaşıldığını söyledi. Önümüzdeki günlerde kazma vurulacak olan  inşaatın ihalesini alanfirmanın gerekli prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından çalışmalarabaşlayacağı kaydeden Yavuz, ilçeye uzun zamandır yapılması planlanan İmam HatipLisesinde büyük bir eşiğin aşıldığını belirterek, şunları söyledi:

 Dün 32 derslik olarakyapılması planlanan okulumuzun ihalesi gerçekleştirildi ve yüklenici firmabelli oldu. Özbulut isimli firma önümüzdeki günlerde yer tesliminin ardındanokulumuzda çalışmalara başlayacak.

İmam Hatip Lisesi ilçemizebüyük bir, ihtiyaçtı. Sanıyorum okulumuz bir yıl içinde tamamlanır veeğitim-öğretime kısa sürede geçilir.

ÇAMLIKORTAOKULUDA SONA GELİNDİ

Öte yandan Çamlık’ta devam edenOrtaokulumuz tamamlanmak üzere.  Bundan sonra ilçemizin tekli eğitimegeçebilmesi için ihtiyacı olan diğer okulları da tamamlayarak ilçemizi deeğitim ve öğretimin kalitesini daha da yukarılara taşıyacağız. Yeniokullarımızın yapımında bizlere katkısını esirgemeyen Ak Parti ZonguldakMilletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar’a teşekkürü bir borç biliyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER