Yazıcıoğlu´ndan Ankara çıkartması

Yazıcıoğlu´ndan Ankara çıkartması

Yazıcıoğlu´ndan Ankara çıkartması

YazıcıoğluŞirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Almanya Zonguldaklılar DerneğiZonguldak İl Temsilcisi İrfan Yazıcıoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili FarukÇaturoğlu, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi ZekiYiğit ve Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ıziyaret etti.Yazıcıoğluberaberinde ilk olarak , Kdz. Ereğli İsmailağa Camii İmam-Hatibi RamazanAytekin ve THK Alaplı Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Halil Pehlevan ile birliktedaha önce ilçemizde de görev yapan ve ardından Kocaali İl Müftülüğü görevindebulunduktan sonra Ankara İl Müftülüğü görevine atanan Mehmet Sönmezoğlu’nuziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yazıcıoğlu ziyaret ileilgili yaptığı açıklamada, ”İsmail ağa Camii İmamı Ramazan Aytekin hocamızlabirlikte, Ereğli İlçemizde bir süre müftülük yapan Eski Kocaeli Müftüsü ve halenDini İhtisas Merkezi Genel Müdürü iken Ankara İl Müftülüğüne atanan MehmetSönmezoğlunu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk.İlçemizde müftülük görevinde bulunan Mehmet hocamızla istişarelerimiz çokgüzeldi. Halen daha bu dostluğumuzu sürdürüyoruz. Kendisine hayırlı olsunziyaretinde bulunduk. Değerli hocamıza, başarılar diliyorum. ”dedi.

ALAPLI’LIZEKİ YİĞİT’E ZİYARET

YazıcıoğluMüftü Sönmezoğlu ziyaretinin ardından , Danıştay Üyesi ve 2013 Yılında Danıştaygenel kurulunca Yüksek Seçim Kurulu Üyeliğine seçilen Zeki Yiğiti’ de ziyaretetti. Aslen Alaplılı olan Yiğit’i makamında ziyaret eden Yazıcıoğlu, Önemligörevde bulunan hemşerimiz ile gurur duyuyoruz. Zeki (Yiğit) bey ile güncelkonular üzerine sohbet ettik, değerli hemşerimize misafirperverliğinden dolayıteşekkür ediyor, başarılar diliyorum “dedi.

MİLETVEKİLİÇATUROĞLUNU ZİYARET ETTİ

AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlunuda makamında ziyareteden Yazıcıoğlu ,” Sayın Vekilimize yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkürediyorum dedi.


ODABAŞ’A ZİYARET

Yazıcıoğlu son ziyaretini Türk MetalSendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaşı ziyaret etti. Yazıcıoğluziyaretinde “İşçi dostu, Çalışkan ve başarılı sendikacı Türk Metal SendikasıGenel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaşı makamında ziyaret ettik. Yusufbaşkanla güncel konular üzerine sohbet ettik. Ayrıca, misafirperverliğindendolayı teşekkür ediyorum. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. ”dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER