YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK
gundemeregli.com-250 kişilik yolcu bekleme holü, 14 Adet bilet satış reyonu, çocuk bakım odası, revir, zabıta kontrol noktası gibi özellikleri ile Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük terminallerinden biri olacak olan Ereğli Şehirlerarası Terminali inşaatı aralıksız olarak devam ediyor.
Ereğli İlçesine bağlı Belen Sanayi Sitesinde inşaatı sürdürülen terminal binasının kaba inşaatı yüzde 50 oranında tamamlanırken yüklenici firma çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.Tamamlandığında bölgenin en büyük ve modern terminali olacak olan Ereğli Terminali yeni hastane binası ile birlikte Belen’de yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. çelik konstrüksiyon üzerine yapılacak olan ve beklenen sureden daha kısa zamanda tamamlanacak olan Ereğli terminali ilçenin parlayan yüzü olmaya aday olacak.
Terminalde ise 250 kişilik yolcu bekleme holü, 14 Adet bilet satış reyonu, çocuk bakım odası, revir, zabıta kontrol noktası, Şoför dinlenme odası, dernek odası, güvenlik odası, polis ofisi, bilgi işlem odası, bankamatik alanları, emanet odası, kitap –gazete bayii, hediyelik eşya satış, pastane, PTT, telefon kulübeleri, tuvaletleri, duşları, bay ve bayan mescidi, kuaför restaurant gibi bölümler bulunacak.Ereğli Şehirlerarası Terminal ihalesini alan firma çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor.
Ereğli Devlet Hastanesi ile birlikte bölgenin yeniden canlanmasını sağlayacak olan Terminali yapan firma çalışmaları kısa surede tamamlayıp Terminali hizmete acacak.
Şirket yetkilileri bu doğrultuda çalışmaları planlanan zamanda tamamlayarak Batı Karadeniz’in en büyük ve modern terminali haklin kullanımına açacak.
İçinde, Şoför dinlenme odasından; dernek odasına, güvenlik odasından, polis ofisine, bilgi işlem odasından, bankamatik alanlarına, emanet odasından, kitap –gazete bayiine, hediyelik eşya satış, pastane, PTT, telefon kulübelerinden, tuvaletlere, duşları, bay ve bayan mescidi, kuaför restaurant gibi bölümleri bulunan bir şehirlerarası otobüs terminalini yıllardır konuşulan bir eksikliğin tamamlayarak büyük bir eksikliği gidermiş olacak.
Zaman zaman Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyıkinda Batı Karadeniz’in en büyük ve modern terminali inşaatında giderek incelemelerde bulunduğu binada herhangi bir sıkıntı bulunmuyor.
Posbıyıkin en önemli projeleri arasında yer alan terminali Çalışmaların bitirilmesi ile birlikte terminalimizin açılışını yapacağız.”
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER