YEREL BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

YEREL BASINA TEŞEKKÜR ETTİ
gundemeregli.com-Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, eğitim ve öğretimle ilgili faaliyetlerde kendilerine destek veren yerel basın çalışanlarına teşekkür etti.
Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, çalışmalarını değerlendirdiği basın toplantısına, medya çalışanlarına teşekkür ederek başladı. Yerel basının çok önemli olduğunu belirteö Özbek, “Sizlerin de takip ve desteği ile güzel bir eğitim öğretim yılı geçiyor. Gerçekten basın mensupları olarak sizler bizlere büyük destek ve katkılarda bulunuyorsunuz. Bizler de sizlere her türlü bilgi akışında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar hiçbir arkadaşımızın telefonuna geri dönmemezlik yapmadım. O an müsait olmasak bile daha sonraki süreçte döndük. Bizler eğitim öğretimin kaliteli olması için gayret gösteriyoruz. Ekip olarak güzel çalışmalarımız var. Ben şunu gördüm: Zonguldak’ta yerel basın çok etkili. İnsanlarımız, vatandaşlarımız yerel basını çok iyi şekilde takip ediyor. Yerel basın sayesinde birçok şeyi anında öğrenmiş oluyorlar. Bu katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. dedi.
2013-2014 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştıklarını hatırlatan Özbek, 28-29 Nisan’da orta öğretim kurumlar sınavı olacak, geçiş sınavı. Bu sınav tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun. İnşallah o sınavda da çocuklarımız başarılı olur. Birincisini ilk dönem yapmıştık, ikincisi de 28-29 Nisan’da. Telafisi 10 Mayıs’ta olacak. Geçen YGS sınavına giren öğrencilerimizle ilgili şuana kadar aldığımız kesin olmayan bilgilere göre güzel bir başarımız var. Net bilgilere ulaşınca o rakamları da paylaşacağız.” diye konuştu.
Bu arada, Türkiye’de Arapça öğretimini geliştirmek, modern metotlarla Arapçayı sevdirerek öğretmek ve Arapçanın önemini kavratmak maksadıyla yapılan 5. Arapça Yarışmaları´nın bir süre önce Devrek ilçesinde elemelerinin yapıldığını belirten Özbek, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde bölge elemelerinin de 26 Nisan´da Zonguldak´ta düzenleneceğini açıkladı. Özbek; Yarışma için ilimize, bölgedeki 10 ilden öğrenciler gelecek. Devrek’te Cumartesi günü yapılan yarışmada il birincisi olan çocuğumuz, inşallah bölgede de birinci olup, ilimizi daha güzel yerlerde temsil eder. Zonguldak´ta elde ettiğimiz tüm başarılar bir ekip çalışmasının ürünü. diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 06:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER