YILAN OPERASYONU

YILAN OPERASYONU
gundemeregli.com- Ereğli ilçesi Uzunmehmet Mahallesi’nde ortaya çıkan yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Uzunmehmet Mahallesi, Çavdarlı sokakta ikamet eden Şirin Karayaz (57) evinden çıktığı sırada yılanı görünce aniden çığlık attı. Annesinin çığlığı üzerine dışarı çıkan oğlu Tanju Karayaz ise yılanın kömürlüğe girdiğini tespit etti. Kendi imkanları ile yılanı dışarı çıkartıp yakalama girişiminde başarılı olamayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdiler.
Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri titiz bir çalışma ile önce kömürlükte ki çuvalları dışarı çıkarttı ve yılanın yerini tespit ettiler. İtfaiye ekipleri kaçmaya çalışan ve boyu yaklaşık 1,5 metreyi bulan yılanı başarılı bir operasyon ile kısa sürede yakalamayı başardılar.
Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait hayvan barınma evine getirilen yılan türünün tespiti için çalışma yapılmasının ardından ormanlık alana bırakıldı.
Mahalle sakinlerinden Tanju Karayaz, yılanı yakalayıp kendilerine ve mahalle halkına rahat bir nefes aldıran İtfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER