Yılın Fotografı İçin

Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” oylaması başladı. Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle araçlar sular altında kaldı

Yılın Fotografı İçin

Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” oylaması başladı. Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle araçlar sular altında kaldı. Cem Sürmeneli ‘nin fotoğrafı yılın fotoğrafına aday oldu.

Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek.

Yıl Vizyonu kapsamında yurtdışı ağını genişleten AA’nın, ilk kez 2012’de düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasında, bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra Suriye, Mısır, Filistin, Endonezya, Pakistan, Sierra Leone, ABD, Güney Amerika gibi dünyanın farklı coğrafyalarından haber ve yaşam kategorilerindeki 22 kare seçkin fotoğraf, tüm dünyada 3 dilde altyazı ile oylamaya sunuldu.

http://photovideorate.aa.com.tr/ImageSlider.aspx?Category=1&PhotoId=5&OylamaPeriyodId=4&MediaId=366

Category=1&PhotoId=5&OylamaPeriyodId=4&MediaId=366

sayfasına girerek oy ver tıklayarak beğenebilirsiniz.

Yâda,http://www.aa.com.tr/sayfasından Yılın Fotoğraf Yarışması haberine tıklayarak acılan sayfada oy vermek için tıklayan bölümünden Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle araçlar sular altında kaldı. Cem Sürmeneli fotoğrafına oy verebilirsiniz…

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER