Yine Utku Koleji Farkı,Bu sergi Kaçmaz

Kdz. Ereğli´de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alanÖzel Utku Koleji tarafından resim sergisi açıldı.

Yine Utku Koleji Farkı,Bu sergi Kaçmaz



Kdz. Ereğli´de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji tarafından “ Gülümseyen Renkler “resim sergisi açıldı.  Atatürk Kültür merkezindeki sergi açılışına; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr Ali Azar, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkamaz, Gülüç Eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, Utku Koleji Kurucu Müdürü Ali Çataklı,Okul Müdürü Hülya Çataklı ,Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal,Güven Özveren ve Utku Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özer’in yanı sıra Öğretmenler ve Öğrenci velileri katıldı.

Serginin Açılış kurdelesini Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz,Utku Koleji Kurucu Müdürü Ali Çataklı ve Okul Müdürü Hülya Çataklı ile birlikte kesti.açılış sonrası sergi hep birlikte gezilerek serginin hazırlanmasını sağlayan resim öğretmenleri Merve İngenç ve Seda Anıl´dan bilgi aldılar.

UYSAL, UTKU KOLEJİ FARKI
 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, sergiyi çok beğendiğini belirterek, Öğrenci, Öğretmen ve Utku Koleji okul yönetimine teşekkür etti.
 
ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
 
 
Sergi Açılışını sağlayan Özel Utku Koleji Görsel Sanatlar Öğretmenleri Merve Deniz İngenç ve Seda Anıl, Öğrencilerin Birinci sınıftan,Sekizinci sınıfa kadar yapmış oldukları resimleri vatandaşların beğenisine sunduklarını belirterek,Öğrencilerimiz Birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar yapmış oldukları mevcut resimleri ve farklı farklı çalışmalar var. Yağlı boya tabloları var, akrelit boya çalışmaları ve kâğıt işleri çalışmaları var. Bunları sergiye incelemeye gelen tüm vatandaşlarımızın beğenisine sunduk açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz
 
SERGİMİZ BEĞENİYLE KARŞILANDI
 
Okul Müdürü Hülya Çataklı ise serginin Cuma gününe kadar açık olduğunu belirterek, Yıl için öğrencilerimizin yaptığı bütün eserler öğretmenlerimiz ile birlikte etkinliklerin hepsi ders saati içinde yapıldı. Gördüğünüz gibi beğeniyle karşılandı. Utku Koleji akademik başarı yanında sanata, spora, müziğe de çok önem veren bir kuruluş” şeklinde konuştu.
 
ÇATAKLI,UTKU KOLEJİ HER ALANDA FARKLI
 
 Son olarak Utku Koleji Kurucu Müdürü Ali Çataklı ise yaptığı açıklamada; Utku kolejinin fiziki yapısı akademik bilgisi ve sosyal etkinlikleri ile her alanda faaliyet gösteren bir kurum olduğunu belirterek şunları söyledi; “Biz bunu Ereğli’ye armağan ediyoruz, bütün Ereğlilerin vatandaşlarımızın gelip görmesini arzu ediyoruz. Utku Koleji olarak her zaman velilerimizle, öğrencilerimizle Türkiye’nin geleceğini şekillendiriyoruz. Utku Koleji büyüdü, biz bütün Ereğli halkını buraya davet ediyoruz bekliyoruz” dedi. Sergide katılımcılara soğuk içeceklerin  yanı sıra çeşitli kek ve pastalar ikram edilirken,Serginin 15 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacağı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER