Yola düşen elektrik teline ayağıyla akım kontrolü yaptı

Ereğli ilçesinde, trafik kazası sonrası düşen elektrik teli nedeniyle ulaşıma kapanan yolda görevlileri beklemek istemeyen sürücünün, elektrik akımı olmadığını göstermek için telin üzerine basmasına polisler tepki gösterdi

Yola düşen elektrik teline ayağıyla akım kontrolü yaptı
Ereğli´de, trafik kazası sonrası düşen elektrik teli nedeniyle ulaşıma kapanan yolda görevlileri beklemek istemeyen sürücünün, elektrik akımı olmadığını göstermek için telin üzerine basması tepkilere neden oldu.

Kestaneci Mahallesi Radar mevkisinde elektrik direğine çarparak şarampole devrilmiş otomobili gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. 

Kaza yerine gelen polis, sağlık ekiplerinin yanı sıra Ereğli Belediyesi İtfaiyesine haber verdi. Yapılan araştırmada henüz sürücüsü öğrenilemeyen 67 EB 6161 aracın içerisinde ve çevresinde kimseye rastlanmadı.

Yan yatan elektrik direğindeki telin yola düşmesi nedeniyle güzergah ulaşıma kapatılıp ilgili dağıtım şirketine haber verildi. Bu sırada işe gitmek isteyen bir sürücü ise yolun açılması için önce polislerden ricacı oldu ardından da yerdeki elektrik teline ayağıyla basarak  “Burada herhangi bir şey yok, yol verin geçeyim” dedi.

Polisler, sürücüye tepki göstererek görevlilerin kontrolünden sonra yolun ulaşıma açılacağını bildirdi.

Yaklaşık 40 dakika trafiğe kapalı kalan yol, elektrik şirketi yetkililerinin teli kaldırmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kaza yapan aracın sürücüsünün tespitine çalışıldığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER