Yola kazık çakarak trafiğe kapattı

Alaplı´da yaşayan Musa Çimen, Ereğli Belediyesinin kendisine ait tapulu arazisinden izni olmadan yol geçirildiğini iddia ederek yola kazık çakıp trafiğe kapattı.

Yola kazık çakarak trafiğe kapattı
İHA-Alaplı´da yaşayan Musa Çimen, Ereğli Belediyesinin kendisine ait tapulu arazisinden izni olmadan yol geçirildiğini iddia ederek yola kazık çakıp trafiğe kapattı.

Alaplı´ya bağlı Gökhasan köyünde yaşayan ve Ereğli Organize Sanayi bölgesinde 8 dönümlük arazisi bulunan ve Ereğli belediyesinin kendisinden izin almadan yol açtığını iddia eden Musa Çimen kazıklarla yolu trafiğe kapattı. Belediyenin neden böyle bir işlem yaptığına anlam veremediğini kaydeden Çimen, Ereğli OSB girişinde Alaplı Gökhasan köyü sınırlarında 8 dönümlük arsamın tam ortasından Ereğli Belediyesine ait iş makineleri Hamzafaklı ve Bakırlık Mahallelerine bağlantı yolu yapmak için yol geçirmiş. Belediyenin ne amaçla böyle bir şey yaptığını anlamış değilim. Burada çalışan ekibe arsamdan yol geçiremezsiniz diye söylediğimde ´Belediye git´ dediler. Fen işlerinden bir yetkili, yol çalışmasının olduğu yere gelerek görüştük. Kendisine kimden izin alarak tabulu arazimden yol geçiriyorsunuz diye sorduğumda ´Bana doğru söylüyorsun´ dedi. Bu arsanın bana ait tapuları var. Benim arsamdan yol geçirmek istediler. Yola kazıklar çakarak trafiğe kapattım. Ereğli Belediyesi bir an önce yaptığı hatadan geri dönmesini ve tarlamı eski haline getirmesini istiyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER