30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Zonguldakta, Hükümet Konağı önündeki Cumhuriyet Alanında başladı. Atatürk Anıtına, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konuldu. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunduğu törende Türk Bayrağı askerler tarafından göndere çekildi.
Kutlama Programı, Zonguldak Valisi Ali Kabanın makamında devam etti. Vali Kaban, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte tebriklerin kabulünü gerçekleştirdi. Tören, Fevzipaşa Caddesindeki tören geçişi ile devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Karadeniz halk oyunu gösterileri sergilendi. Geçiş töreni, Muharip Gaziler Derneği, Gençlik ve Spor Hizmetleri ekipleri, belediye ekipleri, İl Afet ve Acil Ourum Müdürlüğü ekipleri ve askeri birliklerin geçişinin ardından sona erdi. Geçiş törenine halkın katılımının az olması dikkat çekti.
Okunma Sayısı: 817
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:10