Zanlı adliyeye sevk edildi

Dizüstü bilgisayar, cüzdan ve telefon çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Zanlı adliyeye sevk edildi
Zonguldak’ta dizüstü bilgisayar, cüzdan ve telefon çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. 

İddiaya göre, İstanbul’dan Zonguldak’a kız arkadaşının yanına gelmek üzere yola çıkan H.A. (30) bindiği otobüsten bir adet dizüstü bilgisayar, 20 TL para ve cüzdan çaldı. Daha sonra Zonguldak’ta bindiği taksiden “Eşimi arayacağım telefonunu verir misin?” diyerek taksi sürücüsünün telefonunu çaldığı iddia edilen H.A. taksi sürücüsünün ihbarı üzerine harekete geçen Zonguldak Emniyeti Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık zanlısı emniyetteki sorgusunun ardından bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Çekim yapmak isteyen gazetecileri görünce ekip arabasından inmemek için direnen H.A. daha sonra adliyeye girerken gazetecilere “Ne çekiyorsunuz terörist miyim ben, alt tarafı bir telefon buldum” diyerek tepki gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER